Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Συνεδρίαση Τοπικού Συμβουλίου Νέων

Το ΤΟ.ΣΥ.Ν. Λουτρακίου - Περαχώρας συνδριάζει για πρώτη φορά τον μήνα Σεπτέμβριο και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου .

1 σχόλιο:

Christina Deli είπε...

Το ΤΟ.ΣΥ.Ν. του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας συνεδρίασε την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και σε κλίμα ανασυγκρότησης μετά την περίοδο του καλοκαιριού συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
1)Τρόπος ενημέρωσης των νέων του δήμου για τον χρόνο των συμβουλίων. Έγιναν προτάσεις για εταιρίες μηνυμάτων και θα παρθεί απόφαση πιθανότατα στο επόμενο συμβούλιο(26/09).
2)Τρόπος καταβολής χρημάτων στα ιδρύματα "Βηθλεέμ" και "Ευθύμειο": Θα αγοραστούν δώρα και για τα δύο ιδρύματα ίσης αξίας και θα δοθούν και μετρητά στο Ευθύμειο κέντρο από τις πωλήσεις των εισιτηρίων συναυλίας.
3)Το επόμενο συμβούλιο των νέων θα πραγματοποιηθεί στις 26/09/08, Παρασκευή και ώρα 19:00.
4)Οι δράσεις του συμβουλίου για την περίοδο Οκτωβρίου - Ιανουαρίου θα συζητηθούν στην γενική συνέλευση του σώματος που θα πραγματοποιηθεί στις 04/10/08. Σας περιμένουμε όλους να ακούσουμε τις απόψεις σας και τις προτάσεις σας.